Assortiment-online.nl

Brand-webshop

busypod webshop

Ben je als fabrikant op zoek naar online exposure voor jouw merk(en)? Dan is het als deelnemer aan de Assortiment-online.nl DataPool mogelijk om een brand-webshop aan te bieden aan je dealers. Met deze brand-webshop geef je je dealers een commerciële tool maar houdt je zelf grip op assortiment en pricing. Jij bepaald het assortiment en dit is bij elke dealer gelijk en en altijd actueel. Hierdoor krijgt je merk meer exposure, je dealer meer showroombezoek en leads en uiteindelijk beide meer omzet.

Omdat de brand-webshop centraal wordt ingericht en onderhouden hebben de dealers er geen omkijken naar. Eenmalig moet er een banner op de website en/of in de webshop worden geplaatst en dat is het. De brand-webshop is zeer geschikt voor dealers die nog geen webshop voor kantoormeubelen hebben, maar ook als dealers die wel hebben zorgt een brand-webshop voor betere zichtbaarheid van jouw merk.

Stuur eindgebruikers naar brand-webshop van de dealer!

Als je eindgebruikers doorverwijst naar een dealer is het altijd de vraag of jouw producten wel online beschikbaar zijn op de website van die dealer. Door een brand-webshop bij ons af te nemen en deze aan je dealers aan te bieden, is jouw content altijd compleet en actueel aanwezig op de site van de dealer. Je kunt eindgebruikers rechtstreeks verwijzen naar de juiste pagina in de brand-webshop van de dealer. Een 100% match.

Bespaar tijd, neem een brand-webshop!

Het introduceren van een nieuw model, nieuwe lijn of een nieuw (sub)merk is een tijdrovende klus. De dealers informeren is altijd stap 1, maar omdaarna via de dealer eindgebruikers te informeren is een tijdrovende klus. met een brand-webshop heb je toegang tot de website van je dealers en is de introductie een stuk eenvoudiger en sneller geregeld. Ook leadgeneratie via social media is makkelijker als dealers jouw brand-webshop hebben. Je linkt in een keer naar de juiste content bij de dealer. Gegarandeert meer leads en meer omzet. Voor het actueel houden en de distributie van de content naar de brand-webshops is deelname aan de DataPool noodzakelijk.

We hebben een demo brand-webshop ingericht, zodat je een indruk krijgt hoe dit er uit kan zien. Deze brand-webshop bevat content van het merk BusyPod. Uiteraard kunnen we jouw brand-webshop geheel in overleg en in jouw huisstijl bouwen.

Wil je meer weten over onze brand-webshop oplossing? Neem dan contact met ons op