Assortiment-online.nlDataPool

DataPool

De Assortiment-online.nl DataPool zorgt er voor dat je als dealer een actueel aanbod op je website en/of in je webshop hebt. Je toont een compleet assortiment van de merken waar je dealer van bent en dit is altijd actueel. Hierdoor krijg je meer showroombezoek, meer leads en uiteindelijk ook meer omzet.

Omdat het belang van actuele en complete content steeds belangrijker is geworden en het heel bewerkelijk is om deze content zelf op te vragen bij de verschillende fabrikanten waar je dealer van bent is er nu een kantoormeubelen datapool.

De DataPool bevat o.a. de volgende informatie:

  • Productomschrijving en artikelnummers
  • Afbeeldingen en eventueel video-url
  • Classificatie (unieke Pi-indeling)
  • Bijpassende producten en vergelijkbare producten
  • Prijsinformatie (inkoop en/of AVP)
  • Producten bekijken in Augmented Reality

Bespaar tijd met de Assortiment-online.nl DataPool!

Door je aan te sluiten bij de Assortiment-online.nl DataPool en/of door een kantoormeubel-webshop bij ons af te nemen, wordt de content op jouw site voortaan actueel gehouden door de fabrikanten van de merken waar je dealer van bent. Nieuwe modellen zijn vanaf dag 1 op je site aanwezig en producten die niet meer leverbaar zijn verdwijnen automatisch. Door de koppling met de datapool heb je hier geen omkijken meer naar. Die tijd kan je voortaan besteden aan verkoop.

Om de DataPool te koppelen aan je webshop of website moet er aan de achterkant van jouw webshop of website ook een en ander worden aangepast. De kosten die jouw webshop-leverancier hiervoor rekent moet je daar opvragen. Assortiment-online.nl heeft contact met de meest gangbare platformen in de branche en waar mogelijk ook al collectieve tarieven afgesproken voor het realiseren van de koppeling. Voor Propellor, QuickOffice en Logic4 komen er koppelingen. Maak je gebruik van een ander platform neem dan contact met ons op.

Bespaar geld met de Assortiment-online.nl DataPool!

De DataPool is onafhankelijk. Zowel fabrikanten als de projectinrichters en kantoorvakhandels betalen voor deelname aan de DataPool en hierdoor is deelname betaalbaar. Als dealer betaal je een éénmalig bedrag van € 250,00 voor deelname aan de datapool en een maandelijkse bijdrage voor hosting, actueel houden en de distributie van de content naar de webshop en/of website. De hoogte van die bijdrage is afhankelijk van het aantal merken dat van de DataPool wordt afgenomen.

  • Tot 5 merken is de bijdrage € 100,00 per maand*
  • Extra merk kost per merk per maand € 15,00 per maand*

Daarnaast betaal je per merk een éénmalig bedrag voor aansluiting. Fabrikanten bepalen of je als dealer zijn content mag ontvangen en de hoogte van de éénmalige bijdrage, je aanvraag wordt altijd aan de fabrikant voorgelegd en je krijgt vooraf te horen wat de aansluitkosten zijn.

* Alle bedragen zijn exclusief BTW en betaal je per jaar dan ontvang je een aantrekkelijke korting op het maandbedrag.

Wil je content afnemen uit de DataPool? Vul dan het intentieformulier in, met jouw inschrijving kunnen we fabrikanten overtuigen om mee te doen aan de assortiment-online.nl DataPool.

Heb je nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen of neem contact met ons op