Assortiment-online.nlWaarom Assortiment-online.nl?

kantine

Eindgebruikers zijn online verwend en verwachten als je dealer bent een actueel aanbod op je website en/of in je webshop. Behalve een compleet assortiment willen ze ook een indicatie van de beschikbaarheid/levertijd en de adviesverkoopprijs kunnen zien.

Bij veel dealers is het assortiment kantoormeubelen op de site niet actueel en zeker niet compleet online beschikbaar. Dat kost leads en uiteindelijk ook omzet.

Omdat het belang van actuele en complete content steeds belangrijker is geworden en het als projectinrichter/kantoorvakhandelaar heel bewerkelijk is om deze content zelf op te vragen bij de verschillende fabrikanten waar je dealer van bent is er nu een kantoormeubelen datapool.

Bespaar tijd en geld!

Door je aan te sluiten bij de Assortiment-online.nl DataPool en/of door een kantoormeubel-webshop bij ons af te nemen wordt de content op jouw site voortaan actueel gehouden door de fabrikanten van de merken waar je dealer van bent. Nieuwe modellen zijn vanaf dag 1 op je site aanwezig en producten die niet meer leverbaar zijn verdwijnen automatisch. Door de koppling met de datapool heb je hier geen omkijken meer naar. Die tijd kan je voortaan besteden aan verkoop.

inschrijven?