Assortiment-online.nlKantoormeubel-webshop

Kantoormeubel-webshop

Heb je nog geen webshop of wil je een aparte webshop voor kantoormeubelen? Assortiment-online.nl biedt een speciaal voor de branche ontwikkelde webshop aan, inclusief een koppeling met de assortiment-online DataPool. Zo heb je in een hand omdraai een kant en klare webshop met een actueel aanbod aan kantoormeubelen en inrichtingsaccessoires. Je toont zo een compleet assortiment van de merken waar je dealer van bent.  Hierdoor krijg je meer showroombezoek, meer leads en uiteindelijk ook meer omzet.

Klanten oriénteren zich meer en meer online en daarom is het belang van actuele en complete content in je webshop steeds belangrijker geworden.

De Assortiment-online.nl kantoormeubel-webshop bevat de volgende productgroepen:

  • Bureaustoelen, vergaderstoelen en andere zitoplossingen.
  • Bureaus, thuiswerkplekken, kasten, ladeblokken en ander kantoormeubelen.
  • Kantine-, vergader- en lounge meubilair
  • Verlichting, presentatiesystemen en nog veel meer.

Bespaar tijd, neem een kantoormeubel-webshop!

Door een kantoormeubel-webshop bij ons af te nemen, wordt de content in jouw webshop voortaan actueel gehouden door de fabrikanten van de merken waar je dealer van bent. Nieuwe modellen zijn vanaf dag 1 op je site aanwezig en producten die niet meer leverbaar zijn verdwijnen automatisch. Door de koppling met de DataPool heb je hier geen omkijken meer naar. Die tijd kan je voortaan besteden aan verkoop.

Bespaar geld, neem een kantoormeubel-webshop!

Omdat de kantoormeubel-webshop op een bewezen platform draait kunnen wij de webshop tegen aan aantrekkelijk tarief aanbieden. Je betaald een éénmalig bedrag van € 2250,00 voor inrichting van je webshop en een maandelijkse bijdrage van € 299,00 voor hosting e.d. Voor het actueel houden en de distributie van de content naar de webshop is de deelname aan de DataPool noodzakelijk. De hoogte van de bijdrage hiervoor is afhankelijk van het aantal merken dat je in je webshop wilt hebben.

  • Bij 1 tot en met 4 merken is de bijdrage € 100,00 per maand
  • Extra merken kost per merk € 15,00 per maand

We hebben een demo-shop ingericht en krijg je zeker een beeld hoe jouw nieuwe webshop zou kunnen zijn. Klik hier………..

Wil je een kantoormeubel-webshop afnemen? Vul dan het inschrijfformulier in.

Heb je nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen of neem contact met ons op