Assortiment-online.nlVoordelen deelname fabrikant

wandrek

Een groot voordeel voor fabrikanten bij deelname aan de Assortiment-online.nl DataPool is dat het aanleveren van content nog maar op 1 adres hoeft te gebeuren. Geen tijdrovende aanvragen van dealers voor content meer. De DataPool actueel houden is voldoende. Omdat het aanleveren van de content naar de webshops van dealers is geautomatiseerd, zijn de webshops van dealers altijd compleet en actueel.

Als fabrikant bepaal je welke dealers je content ontvangen, daardoor hou je grip op je merk.

Je producten worden ingedeeld in een productindeling die speciaal gemaakt is voor de branche. Hierdoor is jouw assortiment voor een eindgebruiker goed vindbaar, ook als die jouw merk nog niet kent.

Door het collectieve gebruik van de datapool en omdat zowel fabrikanten als dealers voor de content betalen zijn de kosten laag. Doordat verschillende fabrikanten deelnemen aan de dataPool, is het maken van koppelingen met de webshops van dealers ook betaalbaar en daardoor haalbaar.

Welke dealers maken gebruik van de datapool?

Op dit moment vinden de gesprekken met fabrikanten plaats. Er zijn al fabrikanten die meedoen, maar de datapool is nog niet gestart. Als er voldoende deelnemende fabrikanten zijn gaan we actief de dealers benaderen. Geef aan ons door bij welke dealers jij je merk(en) in de webshop zou willen hebben en we gaan die als eerste benaderen. Uiteraard informeren we je over de voortgang.

Wat als mijn dealer geen webshop heeft?

Als de dealer geen webshop heeft dan kan deze bij ons een kantoormeubel-webshop afnemen, een speciaal voor de branche ontwikkelde webshop of biedt als fabrikant jouw dealers een brand-webshop aan. Assortiment-online.nl heeft een eenvoudige webshopoplossing die gevuld wordt met jouw merk(en), met winkelmandje of alleen met offerteaanvraag module. Deze webshop kan je beschikbaar stellen aan jouw dealers. Wil je als fabrikant een brand-webshop aanbieden? Neem dan contact met ons op.