Assortiment-online.nlKosten deelname dealer

Kosten deelname dealer

Dealers

Projectinrichters en kantoorvakhandels betalen voor het afnemen van content uit de DataPool een eenmalig bedrag van € 250,00 voor deelname aan de datapool en een maandelijkse bijdrage voor hosting, actueel houden en de distributie van de content naar de webshop en/of website. De hoogte van die bijdrage is afhankelijk van het aantal merken dat van de datapool wordt afgenomen.

  • Tot 5 merken is de bijdrage € 100,00 per maand*
  • Extra merken kost per merk € 15,00 per maand*

Daarnaast betaal je per merk € 100,00 eenmalig voor het aansluiten en € 100,00 per jaar voor het onderhoud. Fabrikanten bepalen of je als dealer hun content mag ontvangen en soms betalen ze (een deel van) deze kosten voor de dealer.

Om de DataPool te koppelen aan je webshop of website moet er aan de achterkant van jouw webshop of website ook een en ander worden aangepast. De kosten die jouw webshop-leverancier hiervoor rekent moet je daar opvragen. Assortiment-online.nl heeft contact met de meest gebruikte platformen in de branche en waar mogelijk ook al collectieve tarieven afgesproken voor het realiseren van de koppeling. Voor QuickOffice is de koppeling gereed en voor Propellor en logic4 komen er ook koppelingen. Maak je gebruik van een ander platform neem dan contact met ons op.

Wil je content afnemen uit de DataPool? Vul dan het inschrijfformulier in.

  • alle bedragen zijn exclusief BTW en als je per jaar betaald ontvang je een leuke korting op het maandbedrag.

Heb je nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen of neem contact met ons op