Assortiment-online.nl

Kosten deelname dealer

stoelen

Dealers

Projectinrichters en kantoorvakhandels betalen voor het afnemen van content uit de DataPool een eenmalig bedrag van € 250,00 voor deelname aan de datapool en een maandelijkse bijdrage voor hosting, actueel houden en de distributie van de content naar de webshop en/of website. De hoogte van die bijdrage is afhankelijk van het aantal merken dat van de datapool wordt afgenomen.

  • Bij 1 merk is de bijdrage € 50,00 per maand
  • Bij 2 tot 5 merken is de bijdrage € 75,00 per maand
  • Bij 5 tot 10 merken is de bijdrage € 100,00 per maand
  • Bij 10 of meer merken is de bijdrage € 125,00 per maand

Daarnaast betaal je per merk een eenmalig bedrag. Fabrikanten bepalen of je als dealer zijn content mag ontvangen en de hoogte van de eenmalige bijdrage, je aanvraag wordt dus altijd aan de fabrikant voorgelegd.

Om de DataPool te koppelen aan je webshop of website moet er aan de achterkant van jouw webshop of website ook een en ander worden aangepast. De kosten die jouw webshop-leverancier hiervoor rekent moet je daar opvragen. Assortiment-online.nl heeft contact met de meest gebruikte platformen in de branche en waar mogelijk ook al collectieve tarieven afgesproken voor het realiseren van de koppeling. Voor Propellor, QuickOffice en logic4 komen er zeker koppelingen. Maak je gebruik van een ander platform neem dan contact met ons op.

Wil je content afnemen uit de DataPool? Vul dan het intentieformulier in, met jouw inschrijving kunnen we leveranciers overtuigen om mee te doen aan de assortiment-online.nl DataPool.

Heb je nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen of neem contact met ons op