Assortiment-online.nlVoordelen deelname dealer

Voordelen deelname dealer

Een groot voordeel voor dealers bij deelname aan de Assortiment-online.nl DataPool is dat het aanleveren van content is geautomatiseerd, je hebt er dus geen omkijken meer naar. Nieuwe artikelen komen vanzelf in je webshop en vervallen artikelen verdwijnen.

Omdat de fabrikant de content en het assortiment beheert, is de content in je webshop altijd actueel.

Toch blijft je webshop voor je klanten heel overzichtelijk want je hebt alleen de producten in je shop van merken die je voert, overzichtelijk ingedeeld in een speciaal voor de branche gemaakte productindeling.

Door het collectieve gebruik van de datapool en omdat zowel fabrikanten als dealers voor de content betalen zijn de kosten laag en zijn ook de koppelingen met webshops betaalbaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gebruikers van de koppelingen, maatwerk is mogelijk maar is natuurlijk wel duurder.

Welke merken zitten er in de datapool?

Op dit moment vinden de gesprekken met fabrikanten plaats. Kijk op de fabrikanten pagina voor een actueel overzicht. Er zijn al merken die meedoen, maar de datapool is nog niet gestart. Geef aan ons door welke merken je graag in je webshop zou willen hebben en we informeren je over de status. Weet je nu al dat je mee wilt doen, vul dan nu het inschrijfformulier in.

Is er al een koppeling met mijn webshop?

Op dit moment zijn er koppelingen met QuickOffice webshops, de datapool is dus gestart, maar er komen koppelingen met Propellor en Logic4. Geef aan ons door welk webshopplatform je gebruikt en we informeren je over de status. Vul het inschrijfformulier in.