Assortiment-online.nlBen je dealer?

Ben je dealer?

Een dealer die is aangesloten bij de Assortiment-online.nl DataPool heeft geen omkijken meer naar zijn webshop. Het aanleveren van de content is geautomatiseerd. Nieuwe artikelen komen vanzelf in je webshop en vervallen artikelen verdwijnen.

Omdat de fabrikant de content en het assortiment beheert, is de content in je webshop altijd actueel.

Toch blijft je webshop voor je klanten heel overzichtelijk want je hebt alleen de producten in je shop van merken die je voert, overzichtelijk ingedeeld in een speciaal voor de branche gemaakte productindeling.

Door het collectieve gebruik van de datapool en omdat zowel fabrikanten als dealers voor de content betalen zijn de kosten laag en zijn ook de koppelingen met webshops betaalbaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gebruikers van de koppelingen, maatwerk is mogelijk maar is natuurlijk wel duurder.

Welke merken zitten er in de datapool?

Op dit moment vinden de gesprekken met fabrikanten plaats. Kijk op de fabrikanten pagina voor een overzicht. Er zijn al merken die mee doen, maar de datapool is nog niet gestart. Geef aan ons door welke merken jij graag in je webshop zou willen hebben en we informeren je over de status. Weet je nu al dat je mee wilt doen, vul dan nu het inschrijfformulier in.

Ik heb nog geen webshop voor kantoormeubelen!

Assortiment-online.nl heeft voor dealers een kantoormeubel-webshop ontwikkeld. Met een speciaal voor de branche ontwikkelde productindeling en met het assortiment en merken van die je voert. Lees hier meer over onze oplossing.