Assortiment-online.nlAugmented Reality (AR)

MO-special stoel

Ben je als fabrikant op zoek naar het online presenteren van je producten in Augmented Reality in de webshops van je dealers?

Dan kan je via de Assortiment-online.nl DataPool de 3D beelden aan te bieden aan je dealers. Met deze moderne manier van productpresentatie geef je je dealers een commerciële tool en krijgen je producten meer exposure, je dealer meer showroombezoek en leads en uiteindelijk beide meer omzet.

Met Augmented Reality (AR) krijgt de gebruiker een live en direct beeld van de potentiële werkelijkheid. Het gebruik van AR technologie groeit exponentieel en dit is goed te begrijpen. Nooit was het zo makkelijk om een object in het echt te bekijken door middel van je smartphone.

Stel je wilt een nieuwe bureaustoel kopen voor je (thuis)kantoor. Normaal gesproken zou je naar een fysieke winkel gaan, rondkijken, en een stoel bekijken die je mooi vindt. Vervolgens komen de vragen: “Past deze stoel wel in mijn kantoor?” of “Past deze kleur wel?” etc. Met AR kan eenvoudig virtueel passen en meten in je eigen (thuis)kantoor. Door middel van je smartphone en AR kan je binnen enkele seconde de stoel, of elk ander product in je eigen ruimte in 360 graden bekijken. Je kan er zelfs omheen lopen, foto’s of filmpje van maken om dit terug te kijken of te delen. Door de steeds betere kwaliteit van de camera in smartphones en de AR-techniek is het levensecht.

Geloof je het niet? Probeer het zelf maar uit, onder deze link staan drie voorbeelden die je kan testen.

Bespaar tijd, wij verzorgen het maken en verspreiden van AR-beelden!

Het maken en verspreiden van AR-beelden van je producten is een tijdrovende klus. Voor het aanbieden van deze dienst en de distributie van de content naar de webshops van dealers is deelname aan de DataPool noodzakelijk.

Wil je meer weten over onze AR oplossing? Neem dan contact met ons op