Assortiment-online.nl

Ben je fabrikant?

Ben je fabrikant?

Fabrikanten die deelnemen aan de Assortiment-online.nl DataPool hoeven de content nog maar op 1 adres aan te leveren. Geen tijdrovende aanvragen van dealers voor content meer. De Assortiment-online.nl DataPool actueel houden is voldoende. Omdat het aanleveren van de content naar de webshops van dealers is geautomatiseerd, zijn de webshops van dealers altijd compleet en actueel. Als fabrikant bepaal je welke dealers je content ontvangen, daardoor hou je grip op je merk.

Je producten worden ingedeeld in een productindeling die speciaal gemaakt is voor de branche. Hierdoor is jouw assortiment voor een eindgebruiker goed vindbaar, ook als die jouw merk nog niet kent.

Door het collectieve gebruik van de datapool en omdat zowel fabrikanten als dealers voor de content betalen zijn de kosten laag. Doordat verschillende fabrikanten deelnemen aan de dataPool, is het maken van koppelingen met de webshops van dealers ook betaalbaar en daardoor haalbaar.

Welke dealers maken gebruik van de datapool?

Op dit moment vinden de gesprekken met fabrikanten en leveranciers van webshops plaats. Er zijn nog geen merken die het contract hebben getekend, de datapool is ook nog niet gestart. Als er voldoende deelnemende fabrikanten zijn gaan we via de dealers van de voorkeur platformen benaderen. Geef aan ons door bij welke dealers je je merk(en) in de webshop zou willen hebben en we gaan die als eerste benaderen. Uiteraard informeren we je over de voortgang.

Wat als mijn dealer geen kantoormeubel-webshop heeft?

Als de dealer geen webshop heeft dan kan deze bij ons een kantoormeubel-webshop afnemen, een speciaal voor de branche ontwikkelde webshop of je kan als fabrikant jouw dealers een brand-webshop aanbieden. Assortiment-online.nl heeft een eenvoudige webshopoplossing die gevuld kan worden met jouw merk(en), met een winkelmandje of met een offerteaanvraag module. Deze webshop kan je beschikbaar stellen aan jouw dealers. Om een indruk te krijgen hoe z’n brand-webshop er uitziet hebben we voor het merk BusyPod een demo-shop gemaakt. klik hier!

Wil je als fabrikant een brand-webshop aanbieden? Neem dan contact met ons op.