Assortiment-online.nlBen je fabrikant?

Ben je fabrikant?

Fabrikanten die deelnemen aan de Assortiment-online.nl DataPool hoeven de content nog maar op 1 adres aan te leveren. Geen tijdrovende aanvragen van dealers voor content meer. De Assortiment-online.nl DataPool actueel houden is voldoende. Omdat het aanleveren van de content naar de webshops van dealers is geautomatiseerd, zijn de webshops van dealers altijd compleet en actueel. Als fabrikant bepaal je welke dealers je content ontvangen, daardoor hou je grip op je merk.

Je producten worden ingedeeld in een productindeling die speciaal gemaakt is voor de branche. Hierdoor is jouw assortiment voor een eindgebruiker goed vindbaar, ook als die jouw merk nog niet kent.

Door het collectieve gebruik van de datapool en omdat zowel fabrikanten als dealers voor de content betalen zijn de kosten laag. Doordat verschillende fabrikanten deelnemen aan de dataPool, is het maken van koppelingen met de webshops van dealers ook betaalbaar en daardoor haalbaar.

Welke dealers maken gebruik van de datapool?

Op dit moment vinden nog gesprekken met fabrikanten plaats. Er zijn al fabrikanten die meedoen, maar de datapool is nog niet gestart. Als er meer deelnemende fabrikanten zijn gaan we actief dealers benaderen. Geef aan ons door bij welke dealers jij je merk(en) in de webshop zou willen zien en we gaan die dealers als eerste benaderen. Uiteraard informeren we je over de voortgang.

Wat als mijn dealer geen kantoormeubel-webshop heeft?

Als de dealer geen webshop heeft dan kan deze bij ons een kantoormeubel-webshop afnemen, een speciaal voor de branche ontwikkelde webshop met een winkelmandje of met een offerteaanvraag module.

Wil je als fabrikant webshop aanbieden of (deels)financieren? Neem dan contact met ons op.